Thuiskantoor, Notitieboekje, Thuis, Bankstel, Sofa

Vertrouwen staat bij Waals hoog in het vaandel. Ons motto is "we behandelen u zoals we op uw terrein behandeld willen worden". Het is een zo eenvoudig mogelijk Meubelzaken

"We hebben een… " ingebouwd in al onze marketing. We hebben een naam voor onszelf opgebouwd als een fijne woonwinkel in Waalw Adventures waar we alleen maar een glimlach aan toevoegen, omdat we weten dat die mensen die onze diensten gebruiken een winnaar zullen zijn wanneer ze hun huis door ons laten stylen.

Wij bieden een compleet dienstenpakket. Deze enkele service omvat airconditioning, stroomvoorziening, airconditioning, verwarming en een complete stylingservice. onze opgeleide en opgeleide specialisten zetten hun klanten weer op het goede spoor, helemaal vanuit huis.

Showroom

We tonen een breed assortiment van conventionele meubels en accessoires voor uw huis. Veel van deze items zijn van meer dan 70 jaar geleden. Het mooie van onze winkel is dat we al deze artikelen elke maand voor niets meer dan een vergoeding hebben. Wanneer een klant klaar is om ons te bezoeken, informeren we hen of ze op zoek zijn naar uw specifieke product en laten we het product of accessoire gratis weergeven voor de hele tijd dat de klant lid blijft van onze familie en van ons bedrijf .

Voor bepaalde items zoals klokken, oppervlakken en andere items die we niet verkopen, zoals meubels of veel van onze ranglijsten, ben je verantwoordelijk voor het rechtstreeks naar je huis verzenden van het product.

Via onze getrainde leden bieden we up-to-date stijlen en patronen van meubels speciaal voor uw huis. De stukken die ik heb geselecteerd door ons onderzoek en je zult zien wat je verbeelding ermee kan doen.

Onze winkel is zo ingericht dat het voor een persoon gemakkelijk is om door de vele producten te bladeren die we aanbevelen voor uw huis. Heeft u een bepaald item voor in huis, geen probleem. We zoeken het graag op in onze catalogus en laten u weten hoe het eruit kan zien als het bij u thuis aankomt. Het is de persoon die kiest op welk bedrijf ze een beroep willen doen.

We weten dat onze familie en ons bedrijf belangrijk voor je zijn, dus we willen hetzelfde respect voor je delen dat we voelen. Als u iets ziet waarvan wij denken dat het precies goed is voor uw huis en werk, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het bij u thuis in Golf aankomt en zorgen we ervoor dat het verzendproces zo stressvrij mogelijk is.

Laatste stap

Voordat je bestelling arriveert, lanceer je misschien een nieuwe campagne in onze winkel. Dus als een goede sport, terwijl we er hard aan werken om deze dingen te laten gebeuren, zou u ook korting willen krijgen op sommige van onze dagelijkse advertenties als uw bestelling wordt aangevuld met onze huidige producten en diensten.

Op dit moment bieden we 50% korting op alle gedane aankopen en we zijn op volle capaciteit. We beginnen zo snel mogelijk met het vullen van bestellingen.

We zijn enorm trots en waarderen uw bedrijf en zouden bereid zijn geweest onze dank voor uw bedrijf uit te spreken als u van ons wist en zou overwegen om een ​​hoekje te houden.

Teken onze deur en plaats de bestelling vandaag nog. Vergeet ons niet te herinneren aan de gelegenheid wanneer u onze producten en diensten leuk vindt, zodat we uw bedrijf kunnen herkennen.

Van alle producten die we op de markt hebben, weten we dat op het moment dat u besluit een hoek te houden, we hetzelfde zullen zeggen als voorheen. "Bedankt".

Dus, vertel al je familie en vrienden om langs te komen en onze "Gratis Kleding" te bekijken.