man installing house roof rain gutter system

Reiniging door een gekwalificeerde dakdekker zal:

Schone shingles behouden tot 80% van hun oorspronkelijke uiterlijk. Het verwijderen van warme, droge of natte plekken kan de levensduur van het dak verlengen.

Kijk naar de meest voorkomende dak onderhoudsproblemen van uw huis:

o Draai de verbindingen tussen de dakdelen aan.

o Repareer beschadigde oppervlakken, zoals omkrullen, rotten, breuken in shingles, ontbrekende shingle tabs of bevestigingsmiddelen.

o Als er een gebrek aan ventilatie is rond schoorstenen, ventilatieopeningen en ventilatieopeningen op horizontale daken, installeer of repareer dan zo nodig gootstukken.

Algemeen onderhoud aan de buitenkant:

o Inspecteer alle dakdelen op tekenen van beschadiging of loszittende bliksem.

o Verwijder alle onkruid, grassen en andere planten van het dak.

o Hou de dakgoten schoon en vrij van bladeren.

o Kijk uit naar beantwoorde maar niet afgeronde of onvolledige huisinspecties.

o Bekijk foto’s en video’s van dakbedekkingsproblemen om specifieke gebieden te verduidelijken die zijn ervaren of geïdentificeerd als zijnde noodzakelijk voor reparatiewerkzaamheden.

o Let op eventuele structurele problemen in het gebouw.

Algemeen onderhoud binnenshuis:

o Om waterschade te beperken, zoek een gekwalificeerde dakwerker en “garandeer” zijn werk.

o Was gelakte oppervlakken met de juiste reinigingsformule enthro Loss Mirroris een sust windshield-kwaliteit product ontworpen om schade te voorkomen tegen zowel druipend water als scherpe voorwerpen die ertegenaan worden gereden.

o Metalen oppervlakken wassen. Spoelen zonder strepen achter te laten.

o Takken en struiken van bomen die uit de buurt zijn verwijderd of gesnoeid kunnen in de goot vallen. Gebruik Draadboomscharen en Stukzoonhangers uit de bouwmarkt om takken en struiken aan de oppervlakte te doen verplaatsen.

o Maak het airconditioningsysteem schoon. Droog het door een ventilator te gebruiken of de airconditioning aan te zetten.

o Controleer op kieren en lekken in plafonds boven koelkasten, airconditioners, ventilatieopeningen en dakramen en maak ze schoon met nagellakremover.

o Om zonlicht van zolderroosters te verwijderen, schildert u met een acryl latex primer. Gebruik anders een blanke of blanke lichtgekleurde grondverf die gemakkelijker is weg te werken.

o Deuropeningen, trappen, en gebouwgeleiders kunnen worden vernieuwd zonder reparatie of met nieuw breeuwwerk.

o Gebruik twee-cyclische propaan- of aardgasverwarmers voor buiten om binnenruimtes te verwarmen.

Tips voor onderhoud van daken thuis:

o Inspecteer gebieden die vatbaar zijn voor algengroei, cederhouten dakspanen, mos en meeldauw door een goed algicide toe te passen of gebruik zo nodig chloorhoudende reinigingsmiddelen.

o Inspecteer metalen gootstukken om er zeker van te zijn dat ze dicht zijn en dat de gootstukken goed werken.

o Verwijder het water uit de putomleidingen door ze op te vullen met grind of aarde. Voor het opvullen met aarde boort u eerst gaten in de buurt van de opening en voegt u vervolgens geleidelijk schoon grind toe. Gebruik een metseltroffel om het grind in het gat te duwen. Schud het zachtjes heen en weer om het stabiel te houden. Vul het gat met water en vul het af met schoon, zuiver water. Dit maakt de opvangbak snel leeg, en voorkomt dat de opvangbak door de ventilatieopeningen omhoog schiet.

osprongen waar asfalt shingles loskomen van gootstukken die aan de elementen zijn blootgesteld, waardoor ze kwetsbaar worden voor aantasting. Kijk bij het plaatsen van een nieuw asfalt shingle dak naar een defect dat zorgvuldig is afgedicht en zich tussen twee sets shingles bevindt. Vraag naar reparaties vóór elke installatie.

o Vervang metalen gootstukken rond schoorstenen. Dit helpt waterophoping rond de schoorsteen te voorkomen.

o Maak de binnenkant van het dak schoon om bladeren en puin te verwijderen.

Een kwaliteitsdakbedekking is een essentieel onderdeel van een goed onderhouden huis, evenals de mensen en dieren die erin leven. Regelmatig onderhoud van de dakbedekking kan de levensduur van een dak verlengen.